Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade den här i min låda. Jag tror att jag var bitter :-) För naturligtvis tycker jag inte att män är grisar. Men det fins ett par stycken....



Vi kvinnor har fattat det här...

Vi kvinnor har fattat det här,

med sex o män o sånt där.

Mannen tillhör en annan ras på nåvis,

som påminner om vår kära gris.

Två huvuden har de stackars satar,

det ena använder de när de pratar.

Det andra tänker de med för det mesta,

Och det gäller faktiskt för de allra flesta…




Fri vers av bittebo
Läst 572 gånger
Publicerad 2007-01-16 08:18



Bookmark and Share


  nettizen
*asg*
Jösses, TACK för den här!!!! Du har räddat min kväll! :)
2007-01-30

  JenPen
bästa jag läst på länge!
2007-01-28

  Kajsa missanpassad
-le- Kanske inte en dikt som jag skulle kalla genialisk i sin enkelhet. Men den har charm och vi vet alla hur det är att tänka så. :)
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

bittebo