Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det......

Livet har inte alltid varit lätt o behagligt nej ibland var det faktiskt ganska beklagligt.

Jag har skrattat gråtit och svurit, över alla bördor och sorger jag burit.

Tänk om jag suttit och grämt mej över att det blev som det blev, över saker jag aldrig sagt eller brev jag aldrig skrev.

Då skulle jag vara ett offer och fast i en tragisk sörja som aldrig tillåtit framtiden att börja.

Tänk om jag inte gjort det jag gjorde, tänk om jag gjort det alla sa att jag borde.

Då hade jag aldrig förstått vad det var för mening med allt, om jag alltid tagit det lugnt och kallt.

Jag står på stranden och blickar ut mot horisonten,och jag har kastat all skit jag burit i konten.

Jag bryr mej inte om vad alla pratar och skvallrar,nej för mej finns ett annat allvar.

Att leva livet och skratta, och ibland ingen ting fatta. Bara göra det som är bra för mej, inte för grannen inte för dej.

Att tillåta mej att vara den jag är, med alla sinnen just nu just här.

Så är det …….




Fri vers av bittebo
Läst 544 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-20 23:59



Bookmark and Share


  Emmy&Emelie
Hej Bitte <3

Du är helt fantastisk..älskar den här texten!
Emelie hälsar att den är jättefin..

Kram Emmy
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

bittebo