Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den bara dök upp i mitt huvud.



Vi kan väl

Vi kan väl träffas sa du,

och då gjorde vi det.

 

Vi kan väl gå hem till mej sa du,

och då gjorde vi det.

 

Vi kan väl älska sa du,

och då gjorde vi det.

 

Vi kan väl träffas igen sa du

och då gjorde vi det.

 

Vi kan väl slåss sa du,

och så gjorde du det.

 

Vi kan väl bli sams sa du,

och så blev du det.

 

Vi kan väl knulla sa du,

och så gjorde du det.

 

Du kan väl lova att aldrig lämna mej sa du,

Då gjorde jag det.




Fri vers av bittebo
Läst 559 gånger
Publicerad 2007-01-30 17:50



Bookmark and Share


  nettizen
Träffsäkert och ett jäkla bra slut! Toppbetyg!!!
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

bittebo