Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir lika besviken varje gång.


Snö?

Titta!
Lycka!
Ett tjockt täcke
över hela världen.

Sedan…
smält
borta.

Förbannade
vädergud.




Fri vers av Jojjon
Läst 701 gånger
Publicerad 2007-01-16 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon