Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte borde



jag vet att jag inte ska
jag vet att jag inte borde
men jag har rest långt
och nu knackar jag på din dörr

så snälla släpp in mig
bara denna enda gång
gör vad du inte borde
och låt mig stanna en stund

jag kommer nog inte tillbaka
men i min dröm är jag ständigt här
säg att jag inte får åka
säg något du inte ska




Fri vers av Jojo
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-01-16 15:02



Bookmark and Share


  Albert
aj aj
vad svårt det här är, det vi kallar livet
och kärlek och det där
du fångar det verkligen fint

vi med våra drömmar
och all längtan
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo