Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

textur

 

och jag går längs stranden

längs dagarna iklädd

burkini och moonboots

 

och ibland ser jag dig komma

för du kommer alltid ibland

och vi faller som vantar

som händer som snö




Fri vers av molly crayons
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-01-16 22:35



Bookmark and Share


  K*
ahhh
en supermollytext
gillar verkligen verkligen slutet!!!
2007-01-17

  Daniel_78 VIP
burkini, visst verkar de "spacade"
passar så bra till moonboots
o stjärnglasögon :D
2007-01-16

  frig
jävligt intressant skrivet.

"och vi faller som vantar

som händer som snö" tycker jag är fantastiskt talande och skit snyggt.

det som händer innan finner jag att jag inte hittar nån riktigt struktur i, (eller jag får ingen riktig förståelse för vad som vill sägas) men det är en rysligt snygg ordföljd, och det tycker jag räcker
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons