Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en låt jag spelar.

Jag kan inte sluta spela
Modern talking- Can´t get enough.

"I just can´t get enough of your sweet love"

Stämmer. förlåt om jag gjorde något förhastat älskling.
Jag är så bräcklig, jag behöver dig.
Förlåt.




Övriga genrer av Electra von Spindelben
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-01-17 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben