Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandsatt på sorgens land.

Jag vet hur sorgens land ser ut.
Det kanske man inte kan tro,
Men jag har varit där förut.
Gråt inte mitt hjärtas älskade,
Det gör för ont att höra.
Speciellt när du är strandsatt i sorgen,
Och jag verkar inte ha någon båt att kunna köra.
Säg att mina ord räcker i din svåraste tid,
Fast jag vet att jag tvingar dig att ljuga då.
Säg att jag duger för dig och ditt hjärta.
Jag hoppas att kärleken kan rädda oss två.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 595 gånger
Publicerad 2007-02-20 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben