Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig må bra för en stund.

Snälla kan ni i alla fall försöka förstå?
Jag måste få vara med honom, vi behöver varandra nu!
Ni kan inte ta ifrån mig det som gör mig glad.
Jag mår riktigt illa när jag är ifrån honom,
Och just nu behvöer han mig mer än någonsin.
Jag vill vara där, jag vill inte sitta hemma och gråta för att ni,
Mina föräldrar.
Sa nej för ett snesteg jag tog som inte var meningen.
Allt är bättre nu,

Låt mig må bra  bara för en stund.




Övriga genrer av Electra von Spindelben
Läst 576 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-08 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben