Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

femton

 

aldrig skulle han sakna henne

för saknad vore att medge

att någonting fattades

 

så satt han helt stilla

såg henne längta iväg




Fri vers av molly crayons
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-01-17 11:09



Bookmark and Share


  alfa
Som jag förut nämt;
många gånger är lite så mycket mer.

Kompakt poesi på hög nivå. Denna gillas! Tack.
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons