Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt innersta...


Mitt innersta...

Jag har ett rum i mitt innersta
ett rum med mina drömmar,
de som aldrig uttalas...
I det rummet finns du min vän
Där berättar jag för dig om min
kärlek till dig
Den kärlek som aldrig kan bli av
Den bara finns där ,utan att
kunna ge...

Utan att jag märkte det, klev den
rakt in i mitt innersta, och slog
sig ner i en vrå
Den kärleken är som en flämtande
låga som vägrar att ge upp
Vägrar att låta sig tystas av mitt
förnuft
Den har aldrig avslöjat sig
har aldrig fått ta över mitt innersta
Men den finns där,och lever där
Den gör mig levande
På ett märkligt sätt...





Fri vers av sunnanvind
Läst 917 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2007-01-17 10:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
bokmärker den här blåbärspajen
2008-12-16

  doddedronten
Modigt och klokt att börja med det innersta!
2008-11-17

  Mr Lindemann VIP
Här bak, här längst bak, kan mjag så hitta et guldkorn. Jag måste säga att jag letade och letade på sidan här efter guldkorn. Jag fann endast grus och sand. Men så står jag här framför det som bländer. Det är som om jag befann mig i ett rum som få har tillgång till. Men jag hittade nyckeln utanför ditt hem. Jag bröt mig alltså inte in som en tjuv om natten som rövar bort skatten.
Det innersta hemliga rummet är fint att skåda och jag blir bedårad dess innehåll. Jag går ut igen och känner mig berikat.
Tack för att jag kunde ta mig in
2008-09-01

  Connie
Tack för att du delade med dig av denna fantastiska text, den går direkt till hjärtat!

Kärleken tar aldrig fel. Ej heller intuitionen, men ibland vågar vi inte riktigt lita på våra känslor.
2008-03-03

  Betlehemsstjärnan VIP
Unerbart lätt smekande som talar om mjuk kärlek..Såå vackert../B
2008-02-04

  Micael Axelsson
Så märkligt mjuk, och tyst flammande kärlek, nästan vore det som om någon höll det likt en kvittrande dunig fågelunge uti kupade händer, i väntan att få landa i ett bo... men växa slutar den inte göra i denna väntan...

*vilka känslor*
2008-01-24

  Ronny Berk
så finständigt vackert om kärleken... grattis till stjärnan av gulds vara...
2007-10-16

  aol
så djupt jag blev så berörd
2007-08-02

  Jack_iX
Vackert o hemlighetsfullt om det innersta rummet !

Behagligt fin att läsa ....
2007-07-08

    JJ VIP
Grattis! Välförtjänat! Mvh. JJ.
2007-07-08

  devilsangel
GRATTIS TILL GULDSTJÄRNAN!!

*kramar*
2007-07-08

  Jer
Vackert. Gillar följande rader speciellt mycket-


Den kärlek som aldrig kan bli av

...

Den kärleken är som en flämtande
låga som vägrar att ge upp
Vägrar att låta sig tystas av mitt
förnuft

2007-07-08

  Rosen VIP
Fina djupa ord om ditt innersta, och ibland kan en kärlek vara starkare när den i sin hemlighet förblir obesvarad...
2007-05-09

    Lindizz
grymt bra skrivet vännen!!
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind