Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rörelser i rummet

 

hit har min längtan nått 

till nära små ords 

krumsprång

mot sängen

för att få ligga där

upplösta som änglahår sedan

kanske skulle man inte

hyra oss på film

men

iallafall




Fri vers av molly crayons
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-01-23 03:17



Bookmark and Share


  baklänges
"sedan

kanske skulle man inte

hyra oss på film

men"

haha. det var bra och den
här är finfin.
2007-01-23

  Christer VIP
du är så himla produktiv du
nuförtiden och kanske
alltid

och den här är bara
skitbra!

/c
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons