Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivmotiv


Att fastna i \"hur\" när det handlar om \"vad\"
är att inte förstå \"varför\" man skriver.




Övriga genrer av Fredrik P. VIP
Läst 827 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-17 15:32



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Klokord.

Eva
2009-03-21

  -Ulla Tilemo- VIP
Så sant, i så korta ordalag. BRA!
2007-07-21

  minette
:)))
2007-01-17

  Cris
Oj.. detta måste jag fundera på..
2007-01-17

  Nettan
Intressant tanke och så sant så:)
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP