Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ser jag

Nu ser jag...
Dimman har lagt sig
Teatern är över,aktörerna har gått hem
Kvar är jag
ensam på livets estrad
Är det över nu?
Hur blev slutet?
Fick dom varann?
Fick vi varann?
Eller kom nån annan scen emellan?
Finns det lyckliga slut?




Fri vers av sunnanvind
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-01-22 21:01



Bookmark and Share


  nettizen
Det måste det finnas.... så det tror vi på.
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind