Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vackra orden

De vackra orden du viskar till mig
faller som mjuka små snöflingor
mot mitt nakna hjärta

De smälter samman till en flod av tårar
som letar sig igenom
min själ

Att älska är att samtidigt förlora
fotfästet

att våga bejaka och ta emot det vackra
i alla orden du smyckar mig med
är förenat med smärta över att allt
en dag kan vara förlorat

Då skulle snöflingorna mot mitt hjärta
frysa till is...

Och jag skulle frysa i min själ




Fri vers av sunnanvind
Läst 703 gånger
Publicerad 2007-01-17 17:38



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Känns rysligt möjligt. Uchh. Men skrivet med så känslig hand att det blir vackert.
2007-07-13

  Tove Meyer VIP
så fantastisk vackert och isande innanför huden....
2007-04-12

  devilsangel
Väldigt vacker och smyckande beskrivning på dina känslor. Då skulle snöflingorna mot mitt hjärta frysa till is...Underbara ord
2007-03-18

    mejo
Tycker om sättet du skriver på: att du börjar stillsamt och ljuvt fast ändå med ett litet litet uns av kyla/smärta (snöflingorna mot ditt nakna hjärta) och sedan övergår till en alltmer smärtsam och isande formulering av kärleken. Att våga älska är att våga riskera.
2007-02-19

  issac.a.m
Och jag skulle frysa i min själ
jag nujter
av den härliga rysningar
som är blandad med denna skriften
2007-02-08

  Gawain
Smälter av njutning... fantastiskt fin *ler*
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind