Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...hade otur... i januari!


Stackars Clas Ohlson...

Harald Nyborg och Clas Ohlson hade sorg,
för det var tomt i stamkundens korg

INGEN ville köpa nåt,
då allt de nu i julkapp fått

Materiella prylar i långa rader
Tomten fick närapå spader

Nu rear Harald Nyborg för massorna,
och Clas Ohlson har tomt i kassorna

Men nästa månad kan hända
Kommer det säkert att vända...





Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 459 gånger
Publicerad 2007-01-17 17:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kul text med mersmak
hälsning från en köpfri vak
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för