Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte

Dina ögon speglar sig i mina ögon
Din värme strålar ut från dig
och möter min värme
tillsammans står vi i hettan
oförmögna att kunna göra någonting
vi kan bara se på
känna hur kemin växer sig
starkare emellan oss
Känna att känslan av närhet till varandra
styr oss ut på djupt, farligt vatten
där vi inte bottnar...
Vi mäter våra själar mot varandra
och upptäcker för sent att vi förenats
Vill inte längre stanna upp o tänka efter
Bara vara nära , nära nära...




Fri vers av sunnanvind
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-17 18:41



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som står i hettan och känner kemin; närheta tankar och känslor...
2007-10-16

    Lindizz
Åh , med raka ord o känsla förmedlar du din text till mig som läsare..
2007-02-28

    JJ VIP
Din text är otroligt nära, kalt avskalat vacker...man är \"med\" i den,\" känner\" beskrivna känslor, den \"består\" oavsett tidigare och senare nederlag, du är riktigt duktig på att sortera känslor och bara visa upp dom som är helt obesudlade! Mvh. JJ.
2007-02-23

  Robert W
du är väldigt rak i dina texter, vilket är en styrka i sig. det är befriande att läsa någon som tycker och spiller ut sig själv på det sättet du lyckas med.
/R
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind