Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens land ..


Älska mig nu så som jag vill älska dig!

Krama mig nu så som jag vill krama dig,
Smek min kind så som jag vill bli smekt

Torka mina tårar så som jag vill att du torkar bort allt ont,
Trösta mig så som jag vill att du ska trösta min själ

Håll om mig här när jag som mest behöver dig!

Stanna här hos mig i natt, låt mig få känna din famn,
så som får våra själar att vara i kärlekens land


Älska mig så som jag är din ögonsten!




Fri vers av Lindizz
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-17 19:59



Bookmark and Share


  Merrlina
ojoj du lyckas verkilgen fånga läsaren
sakand
ensamhet
vill ha kärlek

hoppas ni har kommit till landet :)
2007-02-20

  sabina stark
Låter underbart.
2007-01-26

    Cajsa
Tycker om denna
2007-01-19

  Lars Granlöf
Låter som en bön...
Och vore jag gud så...
2007-01-18

  nettizen
åh....vilken vacker. Så skulle jag också vilja ha det..... undrar om en sån finns på riktigt?
2007-01-17

  Lena K Nilsson VIP
Så fin!
2007-01-17

  Söder
Så vackert... kärlekens land... *myser*
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz