Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag...

Om jag öppnar mig för dig, och blottar mitt innersta
kommer du då att stanna kvar?
Kommer du att vilja se mera av mig?
Eller vänder du dig om för att aldrig mer se tillbaka

Om jag ger dig mina tankar och drömmar
kommer då då att vilja drömma vidare med mig?
Tillsammans med mig?

Eller kommer jag att stå där
ensam kvar
uppbruten
som ett öppnat musselskal
tomt
färdigt att slängas?...
nedbruten...




Fri vers av sunnanvind
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-01-17 20:39



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Fråga man ställer sig i skuggan av den där villkorslösa körleken. Vågar jag falla fritt och veta att jag landar i dina armar. Snyggt skrivit.
2007-12-17

    Lindizz
du förmedlar din text så bra, ..får en känsla av rädsla för att våga öppna sig..mycket bra!
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind