Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt barn...

Din lilla hand är till
hälften knuten
Din rosenkind vilar
mot örngottet
och den lilla näsan
ser extra uppnäst ut
mot det vita tyget
Du ler i sömnen
och drar djupt efter andan
vad drömmer du,vackra barn?
Mitt barn

Till min son Björn, då ca 7 månader. nu snart 13 år.




Fri vers av sunnanvind
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-17 21:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
härligt att skriva texter om och till barn
texten förtjänar sina
trenne körsbärsträd i blom
2008-12-06

  Nyfiken drömmare
Barn är verkligen helt underbara när de sover, så blottade... Ja, tiden går fort... tycker att dessa 4 åren har flugit iväg.
2007-05-03

  nettizen
Ja... visst kunde man stå och beundra de små liven i timmar ibland.... *minns*
Men tiden går fort.....
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind