Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Vill vara i din famn
sakta göra mig beredd
för att ta emot dig...
din lust...
Vill välkomna din
kropp med
min längtan...
Omsluta dig
med min åtrå
känna att livet pulserar...




Fri vers av sunnanvind
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-01-19 08:36



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej janetw!

En dikt perfekt för en småkall fredagsmorgon! Behövde den. Tycker om den öppna ärligheten. Hälsar Fredrik
2007-01-19

  prinscess VIP
den här var fylld
med erotiska känslor
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind