Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig...med saknad

Dina ögon säger kärlek
Inga ord behövs
Ett försiktigt spel
emellan oss
som ingen kan avslöja
Det finns bara mellan dig och mig
De gånger vi talats vid
har vi låtit
våra själar mötas , mätas mot varandra
Omärkligt , overkligt...

Vi möts korta, korta ögonblick i vardagen
där ingen kan säga
att det är arrangerat
Otroligt medveten om din närvaro
För att sedan vara lika otroligt
medveten om din frånvaro
då vi fortsätter ut i livet
var för sig




Fri vers av sunnanvind
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-01-18 10:28



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Berörande, sorglig men vacker
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind