Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära dig

Ville vara nära dig
höra dig säga till mig,
då du tyckte nå\'t var fel
Känna att du brydde dig
om mig

Komma med förmaningar som
som skulle få mig att känna
att jag betydde nå\'t för dig
Att ibland bara vara nära...

Jag ville ge dig min aningslösa kärlek
som bara ett barn kan ge
Skratta o busa med dig
en varm sommardag

Jag ville så mycket ...
Men det fanns bara frågor utan svar
Skriande längtan efter nå\'n
jag inte ens visste vem det var

Fantiserade och drömde
om din person , ditt utseende...
Din röst o din doft
Hur du ändå längtade efter mig!

När vi så till slut äntligen träffades
var jag redan en vuxen kvinna
ett litet längtande barn
i en vuxen kropp

När jag såg dig blev jag stum
Inga ord fanns att säga
Trots att jag förberett den här
stunden så många gånger

Vi såg på varann...
igenkännande båda två
vi var så lika!
Utan ord

Mycket att ta igen
som aldrig kan vinnas åter
Utan att veta det
var tiden vår fiende
Den skulle snart rinna bort

I ett iskallt uppvaknande
i en dröm om lyckligt slut
lämnar du mig igen
för att aldrig
kunna vända åter

Saknar dig pappa...






Fri vers av sunnanvind
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-01-18 13:23



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Starkt ur en dotters perspektiv
2007-11-21

  Freeman
Jag ryser och jag känner....så mycket.....jag miste min pappa för några år sedan alltför tidigt. Du skriver så underbart att man gråter!
2007-01-18

  Lars Granlöf
En mycket vacker kärleksförklaring.
Men hav förtröstan. Låt osshålla tummarna för att de som inte är klara med varandra i detta liv kommer att träffas i nästa liv...
2007-01-18

    Lindizz
mycket starkt och djupt, det berör...bra!
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind