Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neonatal tid

 

Nattens sista stjärna glimma

nya årets första gryningstimma

 

Klockan slår tunga malmslag

klämtar för denna första dag

 

Nu börjar något nytt och stort

neonatal tid att göra det ogjorda gjort




Fri vers av Annette Andersson
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-01-18 13:52



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
*L* nyårslöften... Gillar dina valda ord och särskilt "Klockan slår tunga malmslag" - som årets sista stund i slow motion.
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson