Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar...




Sommarlängtan*

 

Sommarlätta vingeslag

fjärilen snuddar kinden

Solen kysser ögonlocken

 

Sommarbrisen viskar

leker i badvått hår

Fågelsången smeker örat

 

Sommardrömmen värmer

väcker längtan och åtrån

berör alla sinnen




Fri vers av Annette Andersson
Läst 639 gånger
Publicerad 2007-01-18 19:26



Bookmark and Share


    HiFi
något som känns långt borta kom plötsligt nära... kände värmen.. gött
2007-01-18

  Ronny Berk
sommarlängtan...ja... vi är nog många som sluter upp... jag kan bara tala för mej själv...ja!
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson