Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

norrländsk spegelkommunikation..

Än hur liten jag känn mä ibland,
så känns jag allti i väg\'n för nå\'t...


Joo.. ja\'vet. Ja känn likadant.


Som att ju mindre man känn sä, o jord\'n känns större
är jorden in\'t tillräckligt stor för att ge plats för en...

för man ska väl rymmas..?
allihop, ska väl för faan ha lika myche plaats.

Ska java ääli så..
jaa vet\'int... veti faan hur\'han däruppe ha tänk\'dä..




Fri vers av synda
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-18 20:13



Bookmark and Share


  lastkaj
Haha :) du fick till det där!
2007-01-19

  Mike
hahaha den här texten gör verkligen så att jag känner mig hemma.
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

synda