Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En speciell dag i januari varje år fick jag en kruka med krokus av min mormor. De senaste åren är det min mamma som kommit med krokuskrukan och orden "En liten hälsning från ovan"


Från Andra Sidan

 

En kruka med krokus

blommar på mitt bord

Den säger mig mer

än tusentals ord

 

Den är en hälsning

från en annan sfär

Hon finns i mitt hjärta

jag håller henne evigt kär




Fri vers av Annette Andersson
Läst 381 gånger
Publicerad 2007-01-18 21:52



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Hur kunde jag missa den?! Den är riktigt varm, levande och så sött! Din mammas sätt att fortsätta i sin mors spår har skapat för er en kär familjtradition - Krokusdag.
2007-01-25

  Ronny Berk
jag har läst Din dikt..en tanke .. en handling av värme..blomkraft..
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson