Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Husdalk


Lilla söta du...
4 år o full av energi
Nu har du så bråttom , snön har
ju kommit!
Som du väntat , o väntat...
Men nu har den kommit
o nu ska det lekas, o byggas
o busas!!!
Mamma! ropade du häromda\'n
Jag har gjort en snögubbe
med Björn!
En jättefin
Kan jag få en husdalk!
Husdalk?!
Vad är det ? undrade jag
Jomen,en sån dom har runt halsen!!!
Lilla Engla, min söta fina dotter
Visst ska du få en husdalk...

(Engla O björn gjorde klar sin snögubbe
som nu har en husdalk runt sin hals, en
så\'n måste ju alla snögubbar ha!)




Fri vers av sunnanvind
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-01-18 22:24



Bookmark and Share


  prinscess VIP
den här var gullig
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind