Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är förlåtet

När jag säger att allt är förlåtet
menar jag det verkligen...
När jag försöker gå vidare
inte ta upp det som varit
vill jag verkligen det
av hela mitt hjärta!

Men, hur kunde du säga sådär?
Du, menade du vad du sa?
Är det nåt du hela tiden känner,
eller bara då, när du är arg på mig?

När du säger att du älskar mig
menar du älskar?
På samma sätt som jag menar
älskar?

Jag vill inte tänka på det som gör ont
men smärtan sitter nå\'nstans
där på insidan
Orden du sagt, sitter som små sår
i mitt inre
och rivs upp
varje gång du upprepar
eller kommer på nya ord...

Finns det inget som kan
stoppa dig?
Få dig att förstå?
Du vill aldrig mista mig
säger du...
Är det nå\'t du hela tiden känner,
eller bara, då när du är kär i mig?

Allt är förlåtet...men...




Fri vers av sunnanvind
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-01-19 07:35



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Den här är ju hur bra som helst.
2007-02-01

    LitenSyster
Blev lite nyfiken på dina texter, efter din fina kritik på min text.

Jag måste säga att jag känner igen mig väldigt mycket i denna texten, det är som om du satt ord på en känsla jag många gånger haft. Kändes så bra att man inte är ensam. :)

Du låter väldigt ödmjuk och öppenhjärtad i dikten. Mkt bra, inga knussler, bara väl formulerade ord. Lättförståeligt.

Ha det!
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind