Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla poeter

Jag har fått något av er alla
varje dag som jag gått in o kollat runt...
Att få ta del av detta smörgåsbord
fullt av de tankar och ord ni delar med er av!

Det är så skönt att få fatt i nå\'t riktigt,
nå\'t äkta!
Jag känner mig priviligerad att hittat hit!
Lämnar er aldrig!
Kramar!




Fri vers av sunnanvind
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-19 07:57



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Jag blir varm :)
2007-01-19

    Lindizz
vädligt fint skrivet..tack själv!
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind