Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersol över fäladen

 

Mina blickar dras mot havet

det ishavsgröna

men de lägger aldrig ut

de fastnar

             i björkarnas purpur




Fri vers av Regina E
Läst 682 gånger
Publicerad 2007-01-19 12:53



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Jättefin!
2007-01-19

  Arte
Vackert och kort men ändå så många bilder som dyker upp :)
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan