Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanka/senryu


Vem är hon?


den unga kvinnan
rör sig snabbt i mängden

alltid på väg

hennes inåtvända blick
tycks dölja en hemlighet




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 621 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-19 13:35



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ser henne framför mig, ord som blir ett fotografi.

Eva
2009-01-07

  Albert
intressant betraktelse
2007-07-20

  Per Rydberg
Fint fångat, Fredrik! Den här damen känns igen särskilt i storstadsvimlet! Och dikten är njutbar att läsa!!
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP