Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanka


Snöfantasi


snön föll över
parkeringens bilar

men vid dagens slut
såg platsen ut som
öppna gravar




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 691 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-19 18:43



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ser bilden framför mig högt upifrån en balkong.
Eva
2009-03-20

  Daniel_78 VIP
gillar parkeringsplatsen i snötäcke
myckt tydlig bild och massa känslor
kopplade till dem
2007-01-21

  lodjuret/seglare VIP
du kanske menar, att när bilen kört därifrån så lämnar den kvar en tom mörk plats, omgiven av vit snö, som en öppen grav i det vitmenade landskapet... och att detta gör intryck på dig, får känslorna att svämma över och får dig att känna, sorg... eller vad du nu känner...
2007-01-19

  Cris
oj.. smält på taken kan tänka.. jisses..
ja fantasin kan man använda.. du såg en
kyrkogård redo att hämta hem ... lik :-)
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP