Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är det som finns där ute som skrämmer dig så mycket




jag vet inte
det kanske bara är jag



men

ibland känns det som om
du har mig mest bara för att ha
ibland känns det som om
jag är din säkerhet
din mur som skyddar dig från det okända



eller så kanske det bara är jag
och du är min mur




Fri vers av öppettid
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-01-19 18:43



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Sätter myror i huvudet o osäkerheten hur det förhåller sig egentligen är uppenbar i din text!
Gillar*
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

öppettid