Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte vakna

Drömmer drömmar
om det som kunde vara
Vill inte vakna
o se verkligheten
Att det bara är i
nattdrömmar,dagdrömmar
som vi två existerar
Vill vakna upp ur drömmen
o se att i verkligheten
är det
vi




Fri vers av sunnanvind
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-01-20 00:10



Bookmark and Share


  nettizen
Mmm... men om du håller fast i drömmen så kan det ju tänkas att drömmen vaknar till liv.... :)
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind