Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan inget annat än att älska dig, nu och för alltid.


Carl, du vet ju hur jag är och jag var bara tvungen att skriva av mig


Älskling,
snart ett år har gått nu

Ett år!

Jisses vad tiden går fort
säger jag och rycker litet i äppelkinden din
Du har så len kind, vet du det?

En evighet är få förunnad
det vet vi ju,
men varför oroa oss
när vi ändå vet
att evigheten ligger för våra fötter?
Barfota springer vi ut
hand i hand
Låter motgångarnas vind vina förbi
Oberörda skrattar vi oss lyckliga
och andas in den ljuva sötman
av tryggheten
över att vi är vi

Lugnet omsluter oss
och armar omsluter varann

Desto hårdare jag kramar dig,
desto mer övertygad blir jag

att vi är ett








Övriga genrer av frozen_yoghurt
Läst 754 gånger
Publicerad 2007-01-20 01:21



Bookmark and Share


  sorgsen
Du och Carl
Jag hoppas på er.
Jag kommer fortfarande ihåg hur ni blev ni och den långa sagan om hur det var innan dess. Du är både starkare och vackrare nu ems, och jag tror det beror på honom.
Er
2007-02-06

  Manal
En dikt som är vacker och belyses med varm kärlek.
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt