Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dreams of mexico

 

flygplan

ovanför oss

som flugit söderut

 

till terasser och sand

 

där jag är flygplan ovanför

och du landningsbanan

där jag tar mark 




Fri vers av molly crayons
Läst 381 gånger
Publicerad 2007-01-20 03:11



Bookmark and Share


  Isla Estrecho
Kryptisk dikt med kryptisk titel. Romantisk och fyndig efter att jag i mitt tröga tillstånd tänkt till en smula.
2007-01-24

    Per Lindblom
Vacker metafor för det svåra, svävande, självklara mötet.
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons