Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frida

Tyst, men ändå säger du så
otroligt mycket
Dina varma bruna ögon
utstrålar så mycket
kärlek...

Din ständiga uppmärksamhet
är inte påträngande
Visar bara att du
skulle följa mig till
världens ände...

När vi är ute på vandring
du o jag
delar jag ibland
mina tankar med dig
Du lyssnar så fint

Hoppas vi får många år
tillsammans
du och jag...
Älskade vän!

( Frida är min schäferhund,3 år gammal)




Fri vers av sunnanvind
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-01-20 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind