Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan aldrig äga mig...

Ville aldrig såra dig
bara få dig att förstå
Du kan aldrig
någonsin äga mig
Bara för kärlekens skull
stannar jag kvar...

Du måste förstå
att om du krampaktigt
håller mig fast
kramar du sönder
livet i kärleken...

Jag vill leva mitt liv
med dig!
Dela allt
Bara du och jag

Försök att förstå
Jag vill aldrig
lämna dig...
Bara känna friheten
i kärleken
Jag älskar dig!






Fri vers av sunnanvind
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-01-20 13:16



Bookmark and Share


  devilsangel
Nä så vackert! Och du förklarar så tydligt att kärleken inte kräver nånting, och man kan aldrig äga nån annan. Det är så sant! Tyvärr är det inte alla som förstår, och så kvävs kärleken
2007-03-07

  Lars Granlöf
Den är sann. O så vacker.
Tror jag vill funderar på denna o skriva en egen verision utifrån en jag känner. Får jag de?
2007-02-01

    Sony
Vacker, full av känslor:)
2007-01-22

  Lena K Nilsson VIP
Jättefint skrivet... och som sagt man kan inte äga varandra!
2007-01-20

    Lindizz
fint, djupt men så starkt...så sant man kan aldrig äga varann...
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind