Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dethär är en kärleksförklaring. & när känslorna är såhär starka kan man inte skriva bra poesi.


min andledning

alla miljarder sms sötnos vi
skulle kunna sparat dom alla skapat
ett eget museum
kallat det för nåt pretto typ
\"Kärlekens hus\"
haha
du anar inte hur mycket jag älskar dej

ont i nyckelbenen & andnöd
av alla asgarv jag vill aldrig leva
så mycket som i din närhet
du är ett levande lyckopiller tusen gånger
mer effektiv än töntiga
tabletter alltså elin du är den
roligaste underbaraste som finns

alla tårar som gjort så jävla ont
svidit som fan; tryggrösten i mitt öra
envisheten Du! Måste! Fortsätta!
längtansbult & saknadshål du
personifierar mina andledningar
du är alldeles nödvändig för min existens

kramarna pussarna alla orden och
ordlösheten jag älskar alltså jisses
alla gånger vi känts som en och samma
människa den enorma
tryggheten jag inte hittar någonannanstans
inte ens i mej själv
jag älskar dej du är det
finaste jag har och jag har
aldrig sagt något sannare

jag hjärta dej
ner i den djupaste grav




Fri vers av harhjärta
Läst 477 gånger
Publicerad 2007-01-20 13:32



Bookmark and Share


  edvin medvind
Jag tror du har fel. Jag tror att det är just när känslorna är så där starka som man skriver som bäst. Faktiskt.
Det var en väldigt fin kärleksförklaring. Och det är befriande skönt att läsa kärleksförklaringar som inte är mellan flicka och pojke.

Tack så jättemycket för blandskivan och brevet. Jag har skrivit ett toklångt svar som jag ska posta så snart jag har varit och köpt frimärken.
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

harhjärta
harhjärta