Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets väv

Jag väver trådarna
själv till livets väv...
Ibland går trådarna av
Då lagar jag
så gott jag kan
Med mitt garn
På mitt sätt...

Ibland kanske färgerna
jag väljer
inte är så vackra
Men de måste finnas där
för att ge liv
I livets väv




Fri vers av sunnanvind
Läst 366 gånger
Publicerad 2007-01-20 13:34



Bookmark and Share


  Bengt VIP
hm känner igen mig i valet av färger.
2010-12-14

  Rosen VIP
Så vackert! och visst är det så, att alla väver vi vår egen väv så gott vi kan..
2007-05-09

  Jack_iX
Även ett brokigt liv kan äga skönhet o styrka !!!

Härligt skrivna ord ...
2007-01-20

    Lindizz
ja...klok dikt..livet har sina upp o ner gångar...bra skrivet
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind