Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdans

Jag vill vara den där alldeles speciella
kvinnan i ditt liv...
Jag vill vakna med dig på
morgonen
Naken krypa in under
ditt täcke o känna
din värme...

Jag vill att du o jag ska
ge vår längtan o åtrå
till varann
i en innerlig
kärleksdans...

Jag vill känna din längtan
komma mig till mötes
varsamt o hungrigt...
Som bara vi skulle kunna






Fri vers av sunnanvind
Läst 446 gånger
Publicerad 2007-01-20 16:32



Bookmark and Share


  Gawain
Så ljuvligt känslosamt, sammet känns vasst att jämföra med... :)
2007-01-20

  Jack_iX
Vackra ord om den varam längtan ... så kärleksfullt skrivet o beskrivet !
2007-01-20

    Lindizz
underbart skrivet..ja de är nog ngt som de flesta längtar efter...
2007-01-20

  Micael Axelsson
Den ömt heta och varmt kärleksfulla längtan,
får här kännas i dina ord, när man blir ett Vi.
Underbara tankar och känslor fyller en...
2007-01-20

  nettizen
Ja.... det vore fasen inte dumt. Du satte just ord på det de flesta längtar efter. Suveränt skrivet!
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind