Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas längtan

Känner du mitt hjärtas
längtan efter dig?
Hör du hur det ropar
och ber om att få vara ditt?
Känner du de oroliga hjärtslagen
som dansar i mitt bröst?

Känner du mitt hjärtas glädje
då du ser på mig?
Hör du hur det jublar
då min blick möter din?
Kan du känna de sprittande
kullerbyttorna det gör?

Jag hoppas det...




Fri vers av sunnanvind
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-01-20 21:39



Bookmark and Share


  Gawain
En sån känsla smög sig på... hjärtat slog en lycklig volt och jag log med hela kroppen i ren reflex... *gillar*
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind