Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken kan var svår...


Flygrädsla

om jag kunde skulle jag sätta mig
på ett plan och åka till dig nu.
jag skulle berätta för dig hur jag känner.
att det är dig jag älskar
att jag var dum som lät dig gå..

Men jag är flygrädd.




















(men egentligen är jag nog rädda för att få ett nej)




Fri vers av Jeanette
Läst 572 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-20 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanette
Jeanette