Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sanna kärleken

Ibland tror jag att jag aldrig kommer
att hitta den där SANNA KÄRLEKEN...
Jag har så ofta gjort mig illa på
vad man kallar kärlek...

Jag förstår att den kan
såra ibland, men ändå...
Önskar att jag ska komma att bli
träffad av DIG!
Jag vet inte vem DU är...
Men kommer att känna igen DIG
då vi väl ses...

Till den dagen väntar jag nog
med att ta stora ord i min mun...
Men efter vårt möte ska jag kalla
kärlek för KÄRLEK!





Fri vers av sunnanvind
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-01-20 23:16



Bookmark and Share


    Lindizz
denna känns igen...man vill hitta den sanna kärleken...bra beskrivet!
2007-02-28

  Havsjungfrun
Fint skrivet...=)
2007-01-23

    Sony
Jättefint skriven, förmedlar en känsla man känner igen.
2007-01-22

  Jack_iX
Att veta utan att veta ... med vad är SANN KÄRLEK ?

Kärlek kan både brännas samtidigt som den får allt annat sluta existera !

Härlig frågeställning härliga tankar ... att sväva i ovissheten men med önskan !
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind