Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi skickar den till tomten

Jag sparade din napp
i kartongen som rymmer
alla saker från då
när du var liten...

I den finns allt mellan
himmel o jord
sån\'t som du tyckte
var viktigt då...

Du var så kär i
din napp
Katastrofen ett faktum
då du skulle ha den
om den inte fanns
precis just då!

Nu är den utbytt mot Prince
Jag tror jag ska fråga dig
om vi ändå inte ska
ta och skicka din pinne
till tomten...
Som vi gjorde med nappen...




Fri vers av sunnanvind
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-20 23:35



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Den här texten är så underbar! Gillar det resonerande tonfallet. En mors tankar och känslor uttryckta med kärlek.
2008-02-29

  Arcadia1
Aldrig förr har någonting fått mig till att sluta röka. Inte för att jag röker mycket, kanske tre eller fyra om dagen. Men med dessa finurliga ord tror jag att jag ska sända iväg paketet till Tomten. Undrar vad han skulle säga då? Fast vad kan han säga? Han kysste faktiskt min mamma en gång när jag var liten.
2007-02-11

  Jack_iX
Soklart ... skicka pinnen till tomten så går vanorna upp i rök !

En liten kul sak dessa orden ...
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind