Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kristallnätter

 

och det var från honom

som stjärnorna föll

likt kristaller

 

eller som snö

i en natt som var vinter

och gnistrade till

då de föll

 

i svarta ögon

och det var så,

det var så

 

och öde var bara

ett ord och

hon ägde tre




Fri vers av molly crayons
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-01-21 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons