Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktad på de sju haven

Har länge fascinerats av pirater
även fast jag vet att de är grymma
och krimminella
Men de verkar
på nått sett så fria
så länge inte polisen fått fast dem
De är med om så mycket äventyr
och de hittar feta skatter
efter långa jakter

Ofta fantiserar jag
om hur det skulle vara
att vara
pirat
Fruktad på de sju haven
äventryrliga dagar
med sin livliga besättning
Hitta feta skatter
Men vad skulle jag göra med dem?

Skulle jag bli guldsjuk?




Fri vers av Kakaan
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-01-21 19:10



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Kan inte annat än att hålla med, om att nog är pirater oförskämt fascinerande.. ett tema som ofta kapar mig bort till stunder fyllt av ett äventyrligt dagdrömmeri... men si de där skatterna, de får man akta sig litet för - så att de inte stjäler ens förstånd, även om det också kanske har en charm..
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan