Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så många,så olika


första snöflingan
ingen liknar den andra
glömt deras namn




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-01-21 20:43



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja såååå olika och ändå såååå lika...kanske som oss människor...mjuk och härlig poesi!!!
2007-03-06

    Någonting
Fint skrivet!
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself