Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mig

Jag ska hålla alla mina löften, och jag lovar det här:
Jag ska aldrig ångra den jag varit eller förakta den jag är

Aldrig låta någon annan bestämma vem eller vad jag ska bli
Jag är min egen duk , min egen pensel, mitt eget staffli

Mitt liv är alltid mitt, mina val är mina val
Jag ska aldrig låta mig begränsas av någon annans ideal

Jag ska trampa upp och följa mina egna spår
Och om jag faller och bryter benen ska jag bära min egen bår

Jag ska fråga mig själv och lyssna noga på mina svar
När allt omkring mig rasar, ska hela jag stå kvar

Jag ska aldrig jämföra mig med någon annan man eller kvinna
Jag har redan kvalat in i mitt liv, och jag kommer att vinna




Fri vers av Esset
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-21 21:11



Bookmark and Share


  Carlita
You go girl!!
2007-03-19

  Ezo
hehe, bra där :)
det är starkt!
2007-02-17

  vapendragare
vilken sjukt bra uppkyftning till att det kommer att gå! du är skitbra rent ut sagt! det sista där

Jag ska aldrig jämföra mig med någon annan man eller kvinna
Jag har redan kvalat in i mitt liv, och jag kommer att vinna

det är magnifikt!
2007-02-09

    barajag
Jättebra! Verkligen!
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset